fredag 1. november 2013

paleomagasinet!


Sjekk ut denne rykende ferske feiende flotte siden, folkens! 
Alle er vi vel interesserte i hvordan vi best mulig kan holde stand i det ømfintlige maskineriet vårt kalt kroppen, og hvordan vi på best mulig måte kan holde oss friske, oppegående, sterke og slanke.  Vi har jo tross alt bare fått utdelt èn, så det er jo litt trist å skulle kaste bort den ene vi har på å spise mat som sakte men sikkert gjør oss til noen skrantende energiløse, slappe og syke sveklinger?

Paleo er bare et begrep - som jeg forsåvidt har nevnt både her og der - som omhandler det å unngå unaturlig, næringsfattig, kunstig, bearbeidet og sykdomsfremkallende mat - og i stedet velge å spise mer av det rene og naturlige, og behandle maten og kroppen på riktig vis, nøyaktig slik vi er ment å gjøre fra naturens side. Ordentlig mat, rett og slett.

Noen skikkelig fine folk har tromma sammen dette såkalte paleomagasinet dedikert til nettopp det; ren og naturlig mat, helsen som kommer på kjøpet og ikke minst en hyllest til all velsmakende ukunstig og ujålete mat. Her får du skikkelig ålreit påfyll med en bra dose av informasjon og inspirasjon og oppskrifter - til det beste for deg. En svipp innom denne siden er langt fra bortkastet tid. Sjekk ut sjekk ut.

Elsker at fokuset på dette er i blomstrende vekst. To tomler opp!

2 kommentarer:

 1. Så kult at du likte siden! :)
  Vi jobber stadig med den og kommer til å legge til flere kategorier, oppskrifter og artikler etterhvert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra å høre, Vidar, jeg følger med :)
   Må jo få litt reklame!

   Slett