lørdag 23. mars 2013

eggemuffins med bringebær

Muffinsbrett kan anvendes til mang en ting - og små omelett-eggemuffinser med bær er perfekt både til frokost og lunsj. Kokosmelk er gull for litt ekstra sunt fett og en litt søtaktig vri, fløte funker også meget toppers. Dette er godt, og enkle greier! For en saltere (og veldig god) vri, hiv gjerne i noe bacon, litt ost, kylling, annet kjøtt, grønnsaker eller snadder. 











Eggemuffins - salt eller søtt
ca. 12 stk
8-9 store egg
1,5 dl kokosmelk eller fløte

valgfritt "fyll": bringebær, blåbær, jordbær, bacon, ost, kjøtt, kylling e.l


Smør muffinsformen godt med smør eller kokosolje. Pisk sammen eggene med kokosmelken eller fløten. Fordel utover muffinsbrettet, og putt i eventuelle bær, bacon, kjøtt eller annet du vil ha i.







2 kommentarer:

  1. Så enkelt, liker sånne oppskrifter :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Japp, da er vi to! Kan nesten ikke gjøres enklere :)

      Slett