lørdag 26. mai 2012

papayasalat med kylling, nøtter og fetaost

En fabelaktig god salat! Noen ville nok kanskje rynke litt på nesa over en slik ingredienskombinasjon, men nei, smakene her kler hverandre aldeles perfekt! Utrolig rask å lage, og definitivt en fin sommersalat.


Papayasalat med kylling
(en porsjon)
1 kyllingbryst, i strimler
1 ss basilikum, tørket
Salt
Pepper
En god neve papaya, i biter
Rødløk, i strimler
2-3 never salat (jeg brukte ruccola og isbergsalat)
Cashewnøtter, (helst usaltede) ca. en neve 
Fetaost 

1. Sett pannen på litt over middels varme, la den bli god og varm og rist nøttene i den tørre stekepanna til de er gylne i fargen. Legg nøttene til side.
2. Strimle kyllingen, og stek den på høy varme så bitene får god stekeskorpe, et par minutter på hver side.
Underveis krydrer du kyllingen med salt, pepper og masse tørket basilikum (du kan selvsagt bruke fersk om du har det). Sett kyllingen til side.
3. Skjær papayaen i biter, og rødløken i strimler.
4. Sleng alt over på en tallerken, og topp med masse god fetaost.



2 kommentarer:

  1. Mmmm, denne skal jeg prøve ut:)

    SvarSlett
  2. Det må du gjøre! :) Er helt sikker på den kommer til å falle i smak.

    SvarSlett